04.03.2021

Palo Alto Networks

Cyber Security Day 2021

Сучасні компанії орієнтовані на якість та безперервність надання послуг. Це призводить до все більшого ускладнення ІТ-інфраструктур - набирають популярність хмарні технології, впроваджуються BigData, Machine Learning і т. д. Це вимагає побудови автоматизованих систем захисту, що включають в себе цілий комплекс механізмів протидії кібератакам. Компанія Palo Alto Networks притримуючись даного принципу розробила єдину платформу кібербезпеки, яка є черговою сходинкою розвитку засобів мережевого захисту, захисту кінцевих точок та хмарних сервісів.

Программа: 

  • 10-00 (GMT+2) Стратегія розвитку і місія Palo Alto Networks | Haider Pasha, CISO північна і східна Європа, Palo Alto Networks  
  • 10-20 (GMT+2) Вітальне слово Palo Alto Networks | Кирило Ільганаев, Регіональний менеджер, Palo Alto Networks и Kursad Demiray, Regional Manager, Palo Alto Networks  
  • 10-40 (GMT+2) Переваги роботи з групою компаній МУК | Мельник Михайло, Сикорський Валерій, Скучілін Сергій, Регіональні менеджери, MUK Group  
  • 11-00 (GMT+2) Нові віяння кібербезпеки 2021. Strata - відмінні риси NGFW Palo Alto Networks (Лідерство, Архітектура, App Control, Policy Advisor, User-ID, URL filtering) | Денис Батранков, Консультант з інформаційної безпеки, Palo Alto Networks 
  • 11-40 (GMT+2) Захист публічних хмар, контейнерів та беcсерверних функцій за допомогою Prisma Cloud | Александр Рапп, Системний інженер, Palo Alto Networks
  • 12-00 (GMT+2) Дискусія з Lifecell. Питання та відповіді | Анатолій Покоса, Начальник департаменту інформаційної безпеки і розвитку ІТ-інфраструктури, Lifecell
  • 12-30 (GMT+2) Захист кінцевих точок і розслідування інцидентів інформаційної безпеки від Palo Alto Networks | Євген Діденко, Провідний інженер Palo Alto Networks, MUK Group
  • 13-10 (GMT+2) Розіграш призів серед учасників конференції
  • 13-40 (GMT+2) Підведення підсумків конференції | Мельник Михайло, Регіональний менеджер, MUK Group

Спикеры:

Haider Pasha

Хайдер Паша

Директор з безпеки, Північна та Східна Європа - Palo Alto Networks

Anatoliy-Pokosa

Анатолій Покоса

Начальник відділу інформаційної безпеки та розвитку інфраструктури - Lifecell Україна

 

kirill-ilganaev

Кирило Ільганаев

Регіональний менеджер в Росії та СНД - Palo Alto Networks

Kursad-Demiray

Куршад Демірай

Регіональний менеджер, Україна, Азербайджан, Грузія і Туркменістан - Palo Alto Networks

 

denis_batrankov

Денис Батранков

Консультант з інформаційної безпеки - Palo Alto Networks

 

Александр Рапп

Александр Рапп

Системний інженер - Palo Alto Networks

Ми гарантуємо, що кожен новий день все безпечніше та безпечніше, ніж попередній.

Вебінар буде цікавий для:

  • IT-директорів, CIO, CTO, CISO
  • Керівників IT-відділів
  • IT-менеджерів

 

  • IT-інженерів
  • Менеджерів з IT-інфраструктури
  • Фахівців з інформаційної безпеки


Я согласен(а) с условиями политики конфиденциальности и разрешаю использовать мои персональные данные на законных основаниях. / Я згоден(а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

 

Дата вебинару 04.03.2021

 

Час вебінару для різних часових поясів:

10.00 - 14.00 (GMT+2)
11.00 - 15.00 (GMT+3)
12.00 - 16.00 (GMT+4)
13.00 - 17.00 (GMT+5)
14.00 - 18.00 (GMT+6)

 

До зустрічі на вебінарі!

Участь безкоштовна.